wychowanie oseska

Hmmm... temat mówi wszystko. :)

wychowanie oseska

Postprzez dyncur91 » Wt lip 27, 2010 11:27 pm

Witam. Nie wiedzialam w jakim dziale zamiescic..
Mam pytanie (skozystalam z opcji "szukaj" ale nie znalazlam nic co by mnie usatysfakcjonowalo) czy ciezko jest wychować oseska, który jest sprzedawany jako pokarmowka dla gadow? Dziś o maly wlos nie kupilam jednej takiej "pokarmowki" jednak kurcze chcialam najpierw sie dowiedziec czy to wogole mialo by jaki kolwiek sens i czy udalo by mi sie wykarmic tego biedaka ?:/
dyncur91

Re: wychowanie oseska

Postprzez syntonia » Wt lip 27, 2010 11:30 pm

Ze mną: Dwaj szczurzy panowie i psinka <:3 )~
Obrazek
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem." Arthur Schopenhauer
syntonia

Re: wychowanie oseska

Postprzez merch » Śr lip 28, 2010 6:11 pm

nie ma sensu , jest to wyrafinowana forma znecania sie nad zwierzeciem. Odchowanie mlodych udaje sie czlowiekowi w warunkach domowych dopiero od jakiegos 7- 9 dnia zycia , wtedy kiedy maluchy sa juz dobrze omszone.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzenstwaRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafi
merch

Powrót do Rozmnażanie